Vali Ceylan onuruna veda yemeği

Cumhurbaşkanlığı  Kararnamesi ile Tekirdağ Valiliği görevinden Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Mehmet Ceylan onuruna  veda yemeği düzenledi. Yemekte konuşan Vali Ceylan, 2 buçuk yıldır TekirdaÄ

GÜNDEM 1.11.2018 16:36:00 0
Vali Ceylan onuruna veda yemeği

Veda yemeğinde konuşan Vali Mehmet Ceylan, “Böyle bir organizasyonu düzenleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sizlerin de katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

“HİZMET ETMEYE GAYRET ETTİK”

 

Cumhurbaşkanlığının son kararnamesi ile 2 buçuk yıla yakındır görev yaptığı Tekirdağ’dan Mülkiye Başmüfettişi olarak atandığını kaydeden Ceylan “Bu süreç içerisinde Tekirdağ'da hem sizlerle, değerli vekillerimiz ile Büyükşehir Belediye Başkanımızla, diğer başkanlarımızla, tüm çalışma arkadaşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla ve tabii ki Tekirdağ’da  basınımızın gerçekten çok değerli katkılarıyla hizmet etmeye gayret  ettik” dedi.

 

“AMACIMIZ VATANDAŞA EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET ETMEK”

 

Vali Ceylan, asıl amaçlarının vatandaşa en iyi şekilde hizmet etmek olduğunu ifade ederek “Asıl amacımız bu süreç içerisinde en iyi şekilde burada görevimizi icra edip halkımıza, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti, en hızlı şekilde sunma gayreti içerisinde olduk. Neticede de inşallah biz yapabildiğimiz kadarıyla günahıyla, sevabıyla gayret sarf ettik. Takdir tabii ki vatandaşlarımızındır” dedi.

 

HELALLİK İSTEDİ

Bu süreç içerisinde kendisine destek veren bütün çalışma arkadaşlarına ve tüm yetkililere teşekkür eden Ceylan “Hata yapmış olduğumuz herhangi bir eksiklik varsa sizlerden helallik diliyorum. inşallah bundan sonra da hep birlikte yine de ben bir Tekirdağlı olarak bundan sonra sizlerle birlikte olacağım. Sizlerin de her zaman için çalıştığım yerlerde bundan sonra görev yerimde hep birlikte gönül birliği içerisinde kapımız her zaman sizlere açık” dedi.

 

“BAYRAĞI DAHA İYİ YERLERE GÖTÜRECEKTİR”

Önemli olanın ihlas içerisinde  samimiyetle hizmet edebilmek olduğunu ifade eden Vali Mehmet Ceylan, “Biz bunu başarmaya gayret sarf ettik. inşallah bu konuda biz üzerimize düşeni bir nebze de olsa yapabilmişizdir diye düşünüyorum. Bundan sonra görev alacak olan çok değerli abimiz inşallah burada bayrağı en iyi şekilde alıp daha iyi yerlere götürecektir. Muş Valiliği'nden Tekirdağ Valiliği’ne atanan çok değerli abimiz Aziz Yıldırım beyefendi inşallah bundan sonra da burada sizlerle birlikte Tekirdağlı hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edecektir. Bu hizmet kervanı yürüyecektir” dedi. Ceylan, veda yemeğine katılan herkesle teker teker vedalaştı.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Tekirdağ Valiliği tarafından Polisevi’nde düzenlenen veda yemeğine; Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, 5. Kolordu Komutanı Tümgeneral Gürsel Yüz, Garnizon Komutanı Tank. Kur. Alb Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Cumhuriyet Başsavcısı Güngör Karakoç, Vali Yardımcıları Bekir Sıtkı Hanoğlu ,Tayyar Şaşmaz, Dr. Abdullah Kalkan, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı J.Alb Albay Şahin Karakaş, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Tekirdağ, Çorlu,Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Daire Müdürleri, STK temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU