Öğretmenlere hizmet içi eğitim verildi

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Namık kemal Üniversitesi arasında öğretmenlerin gelişen bilim ve teknolojideki yeni değişimleri tanımaları, gelişmeleri yakından takip etmeleri, bu konuda b

GÜNDEM 28.10.2018 18:09:00 0
Öğretmenlere hizmet içi eğitim verildi

Namık Kemal Üniversitesi ile Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, mesleki ve teknik eğitim kurumlarında; başarıyı arttırmak için uygun görülen mesleki alanlarda öğretmenlere yönelik hizmetiçi eğitimler planlanması, bu programlarla araştırma-geliştirme çalışmaları yapılması ve bilgi üreten, teknoloji transferi yoluyla bilgisini sanayi ve toplumla paylaşmayı hedefleyen üniversiteler sayesinde öğretmenlerin gelişen bilim ve teknolojideki yeni değişimleri tanımaları, gelişmeleri yakından takip etmeleri, bu konuda bilgi ve deneyimlerini arttırmaları amacıyla “Hizmet İçi Eğitim İşbirliği” Protokolü imzalanmıştı.

 

KATILIM BELGELERİ VERİLDİ

 

Protokol kapsamında Tekirdağ’da görev yapan Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı öğretmenlerine diagnostik konusunda, Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu’nda, Dr. Öğretim Üyesi Erdal Kılıç tarafından teorik ve uygulamalı hizmet içi eğitim verildi. Eğitim sonunda İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Basri Kuzu ve Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz tarafından Dr. Öğretim Üyesi Erdal Kılıç’a teşekkür belgesi verilirken, hizmetiçi eğitime katılan öğretmenlere de katılım belgeleri verildi.

 

Haber / Özge MERİÇ