Çerkezköy TSO'da Kırklareli'ne ziyaret

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Seymen, 3. Meslek Komitesi Başkanı Erhan Deniz ve 3. Meslek Komitesi Üyeleri

GÜNDEM 25.10.2018 19:13:00 0
Çerkezköy TSO

Çerkezköy TSO heyeti,  Kırklareli TSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, 3. Meslek Komitesi Başkanı Hakkı Kurtuluş, 10. Meslek Komitesi Başkanı Ayhan Yavuz ve Komite Üyeleri Erol AKKAŞ Hüseyin Dere, Şevket Başelen, Uğur Arıkök, Atilla Akın, Erhan Ülger, Yavuz Turak, İbrahim Akar, Hüsnü Güngör Akarca ile Tolga Çakır tarafından karşılanırken, ziyarette toptan ve perakende ürün ticareti, e-ticaret, yetkili servis, bakım ve onarım hizmetleri alanlarında hizmet veren komiteler, birbirlerinin yaptığı çalışmaları kıyasladı.

BU TÜR ORGANİZASYONLARI ÖNEMLİ BULUYORUZ

Ziyarette konuşan Çerkezköy TSO Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan Kırklareli TSO’ya yaptıkları kıyaslama ziyareti sonucunda 2 oda arasındaki iletişimi güçlendirdiklerini ifade ederek “Ayrıca aynı sektörlere ait komitelerimiz de ortak sorunlarına çözüm önerisi aradı. Bu tip organizasyonları, Odalar arası iletişim ve birliği geliştirmesi ve bunun sonucunda bölgemiz için ortak hizmetler yapılması açısından oldukça önemli buluyoruz” dedi.

VALİ BİLGİN’LE GÖRÜŞTÜLER

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinin ardından Çerkezköy TSO heyeti, Kırklareli Valisi Osman Bilgin’i de ziyaret etti.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU