Kupa ve ödüller sahiplerini buldu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü tarafından düzenlenen Futbol ve Tenis Turnuvaları'nda başarılı olan sporcu ve takımlar için ÇOSB Sosyal Tesisleri Parıltım Restaurantâ?

GÜNDEM 24.10.2018 16:37:00 0
Kupa ve ödüller sahiplerini buldu

Önceki gün düzenlenen ödül törenine Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Elay, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ile ÇOSB Bölge Müdürlüğü birim müdürlerinin yanı sıra takımların oyuncuları ve firma temsilcileri katıldı.

 

SPORCULARI TEBRİK ETTİ

ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Elay, ödül töreninde yaptığı konuşmada bölgede sosyal sorumluluk anlayışıyla düzenlenen bu etkinliğe katkılarından dolayı firma yetkilileri ve katılımcılara teşekkür etti. Futbol ve Tenis Turnuvası’nda dereceye giren sporcuları da tebrik eden Elay, “Turnuvanın organizasyonunda emeği geçen komite üyelerimize ve hakemimize de katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Geleneksel hale getirdiğimiz bu turnuvanın siz değerli katılımcılarımızın ilgi ve desteğiyle gelecek yıllarda da sürmesini temenni ediyorum” dedi.

ÖDÜLLERİNİ ELAY’IN ELİNDEN ALDI

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Futbol Turnuvası’nda birinci olan Hattat Traktör, ikinci olan Vem İlaç üçüncü Hema Endüstri ile turnuvada 45 golle Gol Kralı olan Hattat Traktör takımından Şefik Karadeniz, turnuvanın En Centilmen Takımı olan Teleset, yılın kalecisi olan Hattat Traktör Takımından kaleci Erkan Patan’a kupa ve ödülleri ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Elay tarafından verildi.

KUPA VE ÖDÜLLERİ MEHMET ÖZDOĞAN VERDİ

Tenis Turnuvasında Yeni Başlayan Erkekler Kategorisinde birinci olan Mehmet Ay, ikinci olan Özhan İnci, İleri Seviye Erkekler Kategorisinde birinci olan Emircan Göndoğan, ikinci olan Göktuğ Seyhan, Bayanlar Kategorisinde birinci olan Perihan Alp, ikinci olan Nevin Baykal, Karışık Çiftler Kategorisinde birinci olan Göktuğ Seyhan-Helina Graystone, ikinci olan Adem-İsmigül Hiçyılmaz, Çift Erkekler Kategorisinde birinci olan Göktuğ Seyhan-Oğuzhan Deme, ikinci olan Adem Hiçyılmaz ve Tayfun Uz da kupa ve ödüllerini ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın elinden aldı.

HAKEMLERE DE HEDİYELER VERİLDİ

Törende ayrıca Turnuva Komite Üyelerine ve Futbol Turnuvası hakemine de sağladıkları katkıdan dolayı hediye verildi. Komite Üyeleri ve Hakeme de hediyelerini ÇOSB Bölge Müdürlüğü birim müdürleri tarafından verildi. Ödül ve Kupa Töreninin ardından kokteyl düzenlendi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU