Kızılpınarspor puanını 9'a yükseltti

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu'nda mücadele eden Kızılpınarspor hafta sonunda evinde Tekirdağ Marmaraspor'u konuk etti. Zorlu geçen karşılaşmadan 3-1 galip ayrılan Kızılpınarspor puanını

SPOR 23.10.2018 17:17:00 0
Kızılpınarspor puanını 9

Tekirdağ 1.Amatör Lig C Grubu’nda mücadele eden Kızılpınarspor hafta sonunda Tekirdağ Marmaraspor’u ağırladı.

 

KIZILPINARSPOR ÖNE GEÇTİ

Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Spor Kompleksinde Pazar günü saat 15.00’de oynanan karşılaşmaya ev sahibi Kızılpınarspor maça etkili başladı. Kızılpınarspor, Naim Pirinç’in golü ile 1-0 öne geçti. Gelen golle rahatlayan Kızılpınarspor kalan dakikalarda farkı artırmaya çalıştı.

 

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

İlk devrenin ilerleyen bölümlerinde Kızılpınarspor farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Murat Kuş düzgün bir kafa vuruşu ile skoru 2-0 yaptı. İlk devrenin kalan dakikalarında ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kızılpınarspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

PUANINI 9’A YÜKSELTTİ

Karşılaşmanın ikinci devresinde farkı indirmek için mücadele eden Tekirdağ Marmaraspor geliştirdiği organize atakta bir gol buldu. Farkın bire inmesinin ardından çabuk toparlanan Kızılpınarspor kalan dakikalarda ataklarını sıklaştırdı. Rakip kaleyi bunaltan Kızılpınarspor penaltı kazanırken, topun başına geçen Cengiz Atmaca topu ağlara göndererek skoru 3-1 yaptı. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kızılpınarspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. Bu galibiyet ile puanını 9 yapan Kızılpınarspor averajla liderliğini sürdürdü.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU