Polisten kaçarken kaza yaptılar

Çorlu'da hırsızlık yapmak için kiralık otomobille markete gelen ve apartman sakini tarafından fark edilen 3 kişi, polisten kaçmaya çalışırken, kaza yapınca yakalandı. Araçta yapılan aramada tabanc

GÜNDEM 22.10.2018 18:22:00 0
Polisten kaçarken kaza yaptılar

Olay, gece saatlerinde, Nusratiye Mahallesi'nde meydana geldi. İstanbul'dan kiraladıkları 34 LV 3170 plakalı otomobille Çorlu'ya gelen 3 kişi, araçtan inip, R.S.'ye ait marketin demir parmaklıklarını demir makasıyla keserken, apartman sakini tarafından fark edildi.

 

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

3 kişi, otomobile binip, kaçmaya başladı. Plakayı not alan apartman sakini, polise haber verirken, otomobili takibe alan polis ekipleri, Omurtak Caddesi üzerinde "Dur" ihtarında bulundu. Uyarıyı dikkate almayıp, kaçan sürücü ile polis ekipleri arasında bir süre kovalamaca yaşandı. Otomobil sürücüsü, bu sırada kaza yaptı. Ekipler, kazadan yara almadan kurtulan S.S., O.Ç. ve E.B.'yi gözaltına aldı.

ÇOK SAYIDA MALZEME ELE GEÇİRİLDİ

Kiralık olduğu belirlenen otomobilde yapılan aramada ise tabanca, av tüfeği, demir kesme makası, keser, balta, testere ile hırsızlıkta kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi. Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU