Maçta kalp krizi geçirdi

Kırklareli 1'inci Amatör Ligi B grubu takımlarından Pehlivanköyspor'un kaptanı 47 yaşındaki Gürkan Binli, Çiftlikköyspor ile oynanan maç sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Bibli'nin

GÜNDEM 22.10.2018 18:19:00 0
Maçta kalp krizi geçirdi

Pehlivanköy Pavli sahasında oynanan Pehlivanköyspor-Çiftlikköy karşılaşmasının 10'uncu dakikasında takım kaptanı Gürkan Binli, kalp krizi geçirerek yere yığıldı. Hemen hastaneye kaldırılan Binli, yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Kırklareli 1'inci Amatör Ligi'nde Pehlivanköyspor ile Çiftlikköyspor karşılaşmasında klap krizi geçirirek hayatını kaybeden Pehlivanköyspor'ün takım kaptanı olan Gürkan Binli, Pehlivanköy ilçesinde Merkez Camii de kılınan namazın ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi. İlçede taksicilik de yaptığı belirtilen evli ve 2 çocuk babası Binli'nin ani ölümü ailesi ve futbol dünyasında üzüntü yarattı.

 

10 YIL ÖNCE AMATÖRLÜĞE DÖNMÜŞTÜ

Gürkan Binli, 1995 yılında Çerkezköyspor ile başladığı profesyonel futbolculuk kariyerinde Edirnespor, Pendikspor, Lüleburgazspor gibi kulüplerde futbol oynadıktan sonra 10 yıl önce amatörlüğe dönmüştü.

Haber / şaban KARDEŞ