Yılmaz: Partimizin bayrağını belediyede dalgalandıracağız

Yağmur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Akın Yılmaz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Kapaklı'daki muhtarları yemekten ağırladı. 10 yıldır sahada olduğunu ve çalıştığını sÃ?

GÜNDEM 21.10.2018 19:09:00 0
Yılmaz: Partimizin bayrağını belediyede dalgalandıracağız

Akın Yılmaz, 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı olacağını belirterek “Diğer siyasi partilerde Aday Adaylığı süreci başladı. Adalet ve Kalkınma Partisi ile diğer partilerden ise resmi bir açıklama gelmedi. Aldığım duyumlara göre Kasım ayının başı itibariyle istifalar ve aday adaylığı süreci başlayacak” dedi. Resmi takvim başlamadan aday adaylığını açıklamanın çok doğru olmadığı düşüncesinde olduğunu söyleyen Yılmaz “Partimiz, açıkladığı kriterler ve belli sistemler dahilinde bir yol haritası belirleyecekler ve biz de o yol haritasına uyacağız” dedi.

 

“PARTİMİZİN BAYRAĞINI BELEDİYEDE DALGALANDIRACAĞIZ”

 

10 yıldır sahada olduğunu ve çalıştığını söyleyen Yılmaz, partinin aday adaylığı süreci başladığında başvurusunu yapacağını ve aday adaylığı açıklaması yapacağını belirtti. Yılmaz, “Epey bir süredir çalıştığımız için kamuoyunun kendisi de aday adayı olacağımı biliyor. Bu konuyu teşkilatımızın diğer kademeleri ile birlikte de istişare ettik. Ben partimle birlikte yerel anlamda vatandaşlara hizmet etmek istiyorum. İnşallah bunu da partimizin bayrağını belediyenin çatısında dalgalandırarak gerçekleştireceğiz” dedi.  Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, geçtiğimiz günlerde aday kriterlerini açıkladığını söyleyen Yılmaz “Zaten bu profilde bir aday adayı olduğumu düşündüğüm için bu sürece dahil oluyorum. Eğer tevazu sahibi, halkın içerisinde, halkın derdi ile dertlenen ve bütünleşen bir aday profilinde olmadığımı düşünsem aday adaylığımı açıklamam. Çünkü ben partimin kazanması yönünde hareket eden bir teşkilatçı ruhuna sahibim” dedi. Yemekte Akın Yılmaz, muhtarlar adına Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz'e plaket takdim etti.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU