"Seyir Defteri" sergisi açıldı

Ünlü oyuncu ve ressam Gafur Uzuner'in suluboya ve akrilik çalışmalarının yer aldığı "Seyir Defteri" adlı resim sergisi Süleymanpaşa'da açıldı. Gafur Uzuner'in sergisi 7 KasÄ

GÜNDEM 17.10.2018 17:21:00 0
 

Birçok tiyatro oyunu, film ve dizi oyunculuğunun yanı sıra eğitim gördüğü resim alanında onlarca sergisi bulunan Gafur Uzuner’in Değirmenaltı Mahallesi’nde bulunan Süleymanpaşa Belediyesi Bisanthe Sanat ve Tasarım Galerisi’nde açılan sergisine Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve eşi Belgin Eşkinat, Başkan Yardımcıları Gülferah Güral ve Berkay Çakır, Alarm-art Grubu Direktörü Hakan Esmer ve sanatsever Süleymanpaşalılar katıldı.

 

“MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM”

 

Sergi ile ilgili bilgi veren Gafur Uzuner; eğitim hayatında resim ve tiyatro okuduğunu ifade ederek “Bugün de Süleymanpaşa’da Seyir Defteri adını verdiğim sergimi açmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sergide suluboyalar ve akrilik çalışmalarım var. Seyahat ederken gidip gördüğüm yerlerdeki izlenimlerimi kendimce resmedip sanatseverler ile paylaşmak istedim. Ben yaparken çok keyif aldım. Sergiyi ziyaret edenler de umarım çok keyif alırlar” dedi.

 

7 KASIM’A KADAR AÇIK OLACAK

 

Gafur Uzuner’in sergisi 7 Kasım tarihine kadar Değirmenaltı Mahallesi’nde bulunan Süleymanpaşa Belediyesi Bisanthe Sanat ve Tasarım Galerisi’nde sanatseverlerin ziyaretlerine açık olacak.

Haber / Menşure KARDEŞ