Parklar, özel güvenlik ile denetlenecek

Kapaklı Belediyesi, Kazak Gölü mesire alanında giriş ve çıkışların kontrollerini sağlamak amacıyla giriş takı montajı yapıyor. Kazak Gölü'nde kısa süre sonra göreve başlayacak olan ?

GÜNDEM 17.10.2018 15:54:00 0
Parklar, özel güvenlik ile denetlenecek

Kazak Gölü mesire alanında giriş ve çıkışların kontrollerini sağlamak amacıyla Kapaklı Belediyesi tarafından Kazak Gölü mesire alanına giriş takı montajı yapılıyor.

 

KONTROL NOKTALARI OLUŞTURULDU

 

Mesire alanı içindeki belli alanlarda da kontrol noktaları oluşturulduğunu kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, kısa süre sonra göreve başlayacak olan özel güvenlik personelleri ile alanın 7/24 denetleneceğini ve vatandaşların huzur içerisinde vakit geçirmesinin sağlanacağını belirtti. Mandalı “Kazak Gölü’nün yanı sıra Bülent Ecevit Parkı ve 5 diğer parka da 5’er adet Silahsız Özel Güvenlik Personeli alınacak. İlgili karar neticesinde ilerleyen günlerde diğer parklarda da aynı güvenlik önlemleri alınacak” dedi.

 

“HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKMALIYIZ”

 

Kapaklı Belediyesi’nin, mesire alanında güvenlik kameraları ile bölgedeki huzuru sağlayacağını kaydeden Mandalı “Vatandaşların güvenliğini ve huzurunu öncelikli tutuyoruz. Belediye olarak her zaman vatandaşlarımızın ve civar ilçelerden gelen misafirlerimizin güvenliğini sağlamak önceliğimizdir. Bu düşünceden yola çıkarak  Kazak Gölü Mesire Alanımızdaki güvenlik önlemlerini arttırıyoruz” dedi. Kazak gölünün nefes alılabilecek doğa harikası bir yer olduğunu söyleyen Mandalı, “Hep birlikte sahip çıkmalı ve korumalıyız” dedi.

Haber / Özge MERİÇ