'Girmediğimiz ev, sıkmadığımız el kalmayacak"

 Önümüzdeki günlerde parti yönetimi ile birlikte yerel seçimler için çalışma programı hazırlayacakları ve bu program çerçevesinde seçim çalışmalarına başlayacaklarını ifade eden Cumh

GÜNDEM 17.10.2018 15:32:00 0

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi, seçim çalışmalarını önümüzdeki günlerde başlatacak. İlçe Yönetimi, İlçe Kadın kolları ve İlçe Gençlik Kolları yönetimleri ile yapacakları toplantıda çalışma programını belirleyeceklerini söyleyen Camcı “Bu program çerçevesinde seçim çalışmalarımızı başlatacağız” dedi.

 

“SIKI BİR ÇALIŞMA PROGRAMI HAZIRLAYACAĞIZ”

 

Her seçim olduğu gibi bu seçimin de kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden Camcı “2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde de partimiz ülke genelinde iddialı olduğu gibi biz de ilçe teşkilatı olarak ilçemizde yeniden belediye başkanlığını almak için çok sıkı bir çalışma programı hazırlayarak çalışmalarımızı buna göre sürdüreceğiz” dedi.

 

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

 

Yapacakları çalışmalar kapsamında Çerkezköy’de tüm esnafı ziyaret edeceklerini, ev ev dolaşacaklarını söyleyen Mandalı “Çalmadık kapı bırakmayacağız. Genel seçimler gibi yerel seçimler de bizim için önemli. Her siyasi parti adaylarının kazanması için yoğun bir çalışma yapacaktır. Biz de üzerimize düşeni en iyi şekilde yaparak belediyeyi yeniden kazanmak için var gücümüzle  çalışiacağız” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU