CHP, yeni kadın kolları yönetimini tanıttı

Partide 5 yıl boyunca görev yapan Ebru Alaca'nın yerine CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanlığına getirilen Gülşah İkizoğlu başkanlığında oluşturulan yeni kadın kolları y?

GÜNDEM 13.10.2018 16:01:00 0
CHP, yeni kadın kolları yönetimini tanıttı

Gülşah İkizoğlu başkanlığındaki yeni kadın kolları yönetiminin tanıtımı dolayısıyla cumartesi günü saat 14:00’da Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Binasında program düzenlendi. Tanıtım programına CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Can Avcılar, yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşah İkizoğlu ve partililer katıldı.

 

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Tanıtım programında konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, partililerle birlikte yerelde Vahap Akay ile birlikte Çerkezköy Belediyesi’ni kazandıklarını ifade ederek “İyi ki düzgün ve doğru çalışmışız ki Vahap Akay ile beraber 4.5 yılda neler kazanıldığını hep birlikte gördük” dedi. 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde de yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve partili partisiz herkesle var güçleri ile çalışacaklarını ve elde ettikleri başarıyı tazeleyeceklerini söyleyen Camcı, 5 yıl boyunca Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten eski Başkan Ebru Alaca ve yönetimine de teşekkür etti.

 

“ÇEŞİTLİ SEBEPLERDEN DOLAYI DEĞİŞİKLİK OLDU”

Çeşitli sebeplerden dolayı partide kadın kollarında değişiklik olduğunu söyleyen Camcı “Yeni arkadaşımız Gülşah İkizoğlu ve yönetimi bu görevi yürütecek. Onların bu azmi ile çok daha güzel şeyler yapacağız. Yeni olmalarına rağmen arzulu ve istekliler. Bunları bizlere yansıtıyorlar” diyerek yeni yönetime başarılar diledi.

 

“BİZ OLMAYI BAŞARARAK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşah İkizoğlu da “beni bu onurlu göreve layık gören CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. 2014 yılından geçtiğimiz eylül ayına kadar Kadın Kolları Başkanlığı yapıp partimiz ve Çerkezköy adına güzel çalışmalar yapan Ebru Alaca’ya şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi. Şimdiye kadar üyesi olmaktan gurur duyduğu Cumhuriyet Halk Partisi içinde gönüllü olarak bulunduğu çalışmaları bundan sonra Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak yürüteceğini söyleyen İkizoğlu “Cumhuriyetimizin kurucusu ve partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kadınlarımıza vermiş olduğu haklar ile toplumun her alanında varlığımızı başarı ile sürdürmekteyiz. Bizler Cumhuriyet kadınları olarak Atatürk’ün ilkeleri ışığında demokrasiye olan inancımız ile sen ben demeden biz olmayı başararak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 

“ÇERKEZKÖY’Ü YENİDEN KAZANACAĞIZ”

 Çalışmalarımıza büyük bir heves ve heyecan ile başladıklarını kaydeden İkizoğlu “Çerkezköy’de tüm mahallelerde, tüm sokaklarda ayak basmadığımız yer sıkmadığımız el kalmasın diyerek kadın kolları yönetimim ile birlikte Çerkezköy’ümüz için güzel işler yapacağımıza dair hep birlikte söz verdik. Asili, yedeği, gönüllüsü hep birlikte bir olarak çalışacağız. Partili, partisiz tüm kadınlarımıza kapımız açık. Birlik olup Çerkezköy’ü yeniden kazanacağız” dedi.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

Tanıtım programında konuşmaların ardından Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kollarının yeni yönetimi tanıtıldı. Gülşah İkizoğlu başkanlığındaki yeni yönetimde Ezgi İpek, Gamze Özkök, Seher Ağgündüz, Cansu Yaran Filiz, Canan Aslan Özbakır,Ebru Karaman, Elif İnci, Bilgay Korkmaz, yedek üyelerde ise Emel Danyeli, Dilek Tezgel, Hülya Girgin, Tülay Şener, Meral Güvenç, Şadiye İşçan, Tuğba Kaşarcı ve Neriman Bayram yer aldı.  Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, kadın kolları üyelerine günün anısına Cumhuriyet Halk Partisi ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün rozetlerini hediye etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU