Hedef 30 bin kursiyere ulaşmak

Kapaklı'da 4 yıldır Pınar Bulvarı'nda hizmet veren Halk Eğitimi Merkezi, Perşembe gününden itibaren yeni yerinde hizmet vermeye başlayacak.  Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerini yeni yerinde aÄ?

GÜNDEM 9.10.2018 18:17:00 0
Hedef 30 bin kursiyere ulaşmak

Kapaklı’da daha önce İmam Hatip Ortaokulu’nun eğitim öğretim verdiği binaya taşınan Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, yeni binasında hizmetlerini sürdürecek. Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No:1’de 11 sınıfta eğitim vereceklerini belirten Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bayram Çoğu, el sanatları, bilgisayar, müzik ve gösteri sanatları, dil kursu gibi birçok alanda eğitim vereceklerini belirtti. 2017-2018 eğitim öğretim döneminde 16 bin kursiyere eğitim verdiklerini belirten Çoğu, “Bu yıl ise hedefimiz 30 bin kursiyere ulaşmak. Kısacası Kapaklı’nın yüzde 25’ine ulaşmak istiyoruz” dedi.

 

ATÖLYENİ DONAT, ADINI YAŞAT

 ‘Atölyeni Donat, Adını Yaşat’ kampanyası ile birçok hayırseveri eğitim ile birleştirdiklerini kaydeden Çoğu, yeni binada daha geniş kapsamlı çalışmalara da imza atacaklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan okuma yazma seferberliği kampanyası ile ilgili de konuşan Bayram Çoğu “Kapaklı’da okuma yazma kursları açmaya devam edeceğiz” dedi. Kapaklı’da okuma yazma bilmeyen 400’e yakın vatandaşın olduğunu kaydeden Çoğu, bu vatandaşların ev adreslerini tespit ederek okuma yazma seferberliği kapsamında yapılan kampanyaya davet edeceklerini söyledi.

 

Haber / Özge MERİÇ