'Esnafımız bu zor günleri de aşacaktır'

Son günlerde ülke geneline yaşanmakta olan ekonomik krizin Çerkezköy'de de hissedildiğinin farkında olduğunu kaydeden AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Yılmaz Erkılınç, Ahilik Haftası dolayısıyl

GÜNDEM 8.10.2018 20:19:00 0

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ “Öncelikle Çerkezköy’ün geleceği adına çıktığınız bu demokrasi yolunda sizi kutluyorum, başarılar diliyorum. Yerel yönetimler genel siyasetin taşıyıcı kolonlarıdır. İktidar yereliyle geneliyle iktidar olmayı hedefler. Dolayısıyla inşallah sizler de hedefinize ulaşırsınız” diyerek Yılmaz Erkılınç’a başarılar diledi.

 

“KİMSE BU MİLLETİ ALAŞAĞI EDEMEYECEK”

Ziyarette Erkılınç’ın Çerkezköy’deki ekonomik göstergelerle ilgili sorusunu yanıtlayan Bozdağ “Türkiye genelindeki gidişat neyse Çerkezköyümüzde de hemen hemen aynı. Çerkezköy’ü diğer bazı il ve ilçelerden ayıran özellik ise burada sanayi kuruluşlarının fazla oluşu. Ama maalesef bugün ülkemizde ve kısmen ilçemizde esnaf zor durumda. Dolar spekülatörlerinin sinsi oyunu sanayicimizi olduğu kadar esnafımızı da sıkıntıya sokmaktadır. Ülkemiz bunu en kısa sürede atlatacaktır. 3 bin 500’ü geçkin esnafımızın yer aldığı Çerkezköy’de çok şükür ki şuana kadar ciddi anlamda kepenk indiren esnafımız olmadı. Umuyorum ki olmayacak da. Çerkezköy esnafının arkasında Çerkezköy sanayicisi, Çerkezköy sanayicisinin arkasında güçlü bir siyasi irade olduktan sonra bu milleti, bu esnafı kimse alaşağı edemeyecektir. Biz ülke olarak esnaf olarak çok zor günler geçirdik. İnşallah birlikte bu zorlukların üstesinden geleceğiz” dedi. Ziyaret sonrası üzerinde AK Parti amblemli cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve kendi resminin yer aldığı tablo hediye etti. Ziyarette Yılmaz Erkılınç’a eşi Ayşe Erkılınç da eşlik etti.

 

Haber / Özge MERİÇ