Üniversite olanakları anlatıldı

Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi bölümlerine yerleşen öğrencilere yönelik oryantasyon programı düzenlendi. İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen oryantasyon programında öğrencil

GÜNDEM 8.10.2018 20:10:00 0
Üniversite olanakları anlatıldı

Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ne kayıt yaptıran öğrencilerin üniversite olanaklarında en iyi şekilde nasıl yararlanabileceğinin anlatıldığı oryantasyon programında öğrencilerin üniversite eğitimleri boyunca gerekli olabilecek her türlü bilginin verileceği belirtildi. Ulaşım imkanlarından, sosyal yaşama kadar birçok olanağa nasıl ulaşabileceklerinin anlatıldığı oryantasyon programlarının her fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarında düzenlenmeye devam edeceği açıklandı.

 

ÖĞRENCİLER BİLGİLENDİRİLDİ

 

İlahiyat Fakültesi'nde düzenlenen oryantasyon programındailahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hasan Keskin, Dekan Yrd. Yakup Bıyıkoğlu, Dr.Öğr.Üyesi Ahmet Bayındır ve Dr.Hızır Yağcı, fakülte, ders işleyişi, üniversitenin genel yapısı ve imkanları anlatılarak öğrenciler bilgilendirildi. Program öğrencilerin sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.

 

Haber / Seda AKYOL