Spor salonundaki sorunlar giderildi

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, geçtiğimiz ay Süleymanpaşa programı esnasında eski Namık Kemal Lisesi arazisi içerisinde bulunan kapalı spor salonunu ziyaret etmiş ve sporcuların imkansızlıkla

SPOR 7.10.2018 15:35:00 0
Spor salonundaki sorunlar giderildi

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun da “Tekirdağ’da eski Namık Kemal Lisesi’nin spor salonunun elektriklerinin borç nedeniyle kesilmesini ve okulun lavabo, tuvalet dahil iç donanımının virane halini gündeme taşımıştık. Milli sporcularımızın ve öğrencilerimizin eğitim gördüğü salonu, eğitim sistemimiz açısından çok üzücü bulmuştuk. Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ile görüşmüş, elektriklerin yeniden açılmasına vesile olmuştuk. Şimdi Spor Salonu'nun tamamen bakım ve onarımdan da geçtiğinin müjdesini veriyorum” dedi.

 

TEKİRDAĞ’A HAYIRLI OLSUN

Milletvekili Aygun, konuyla bizzat ilgilenen Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’a da teşekkür eden ederek “Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan'a duyarlılığı, eğitim kurumumuza sahip çıktığı, öğrenci ve velilerimizin sorununa duyarlılık gösterdiği için teşekkür ediyorum. Spor Salonumuz eğitim ve spor çalışmalarına layık olmuştur. Tekirdağ’ımıza hayırlı “ dedi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU