Alkaya: Liderimizin sonuna kadar arkasındayız

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in konutunun önünde meydana gelen izinsiz gösteri ve protesto eylemine tepki göstererek "Liderimiz Meral Akş

GÜNDEM 7.10.2018 14:09:00 0
Alkaya: Liderimizin sonuna kadar arkasındayız

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya başkanlığında yapılan toplantıya İL Gençlik Kolları Başkanı Ersel Güneş ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı. Milleti için yola çıkmış Meral Akşener’in sonuna kadar yanında ve arkasında olduklarını söyleyen Alkaya “Bizler, cesurlar hareketi olarak milletimizin karşısına çıktık. Sonuna kadar, o son ki milletimiz, tamam diyene kadar ülkemiz ve milletimiz için yılmadan, yorulmadan mücadelemiz devam edecektir. Bizleri bu ve benzeri tehdit ve girişimlerin yıldıramayacağını herkes çok iyi bilir” dedi.

 

“TÜRK SİYASETİ SALDIRI İLE KARŞI KARŞIYA”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in şahsında, Türk siyasetinin, tarihinde örneği görülmemiş seviyesizlikte bir saldırı ile karşı karşıya olduğunu belirten Alkaya “Yaşananlar göstermiştir ki siyasi zeminde sözün bittiği, tuzun koktuğu eşiğe gelmiş bulunuyoruz. Bir kadını tehdit etmek, bir kadının yoluna pusu atmak, gece karanlığında bir kadının kapısına adam yollamak, geçtik Türk töresinde yoktur” dedi.

 

“MİLLETİMİZ GİT DEDİĞİ YERE KADAR GİDECEĞİZ”

Alkaya “Türkiye’nin Erdoğan-Bahçeli ortaklığı tarafından derin bir siyasi, idari ve ekonomik krize sürüklenmesi karşısında, İYİ PARTİ’nin sözü ve duruşu milli vicdanda karşılık bulmuştur. İYİ PARTİ olarak, kriz, af teklifi ve ikinci kozmik oda vakası olan McKinsey anlaşması konularında, mağdurun, mazlumun, milletin yanında durduk. Bu karanlık Türk Milleti’nin işaret fişeği olduk. Hakikati en gür sesle haykırdık ve duyurduk. 81 milyon emin olsun ki, böyle yapmaya devam edeceğiz. Milletimizin “git” dediği yere kadar gideceğiz, “ol” dediği yerde olacağız.

İYİ PARTİ’ye kurulmak istenen “kriminalize etme kumpası”na düşmeyeceğiz. Meşru siyaset zeminini hiçbir surette terk etmeyeceğiz. Sözü ayağa düşürmeyeceğiz” dedi.

 

“OYNANAN OYUNU GÖRÜYORUZ”

Türkiye 8 şehit verdiği gün, bu büyük acısını ve sorumlularını, teröristle masaya oturanları,  şehirlere bomba döşerken izleyenleri konuşması gerektiğini kaydeden Alkaya “Bunu engellemek için oynanan oyunu görüyoruz. Siyaset, bir genel başkanın evinin önüne gece yarılarında ana kuzularını göndererek yapılacak bir iş değildir. Tehdit ve uslüpsuzluk, siyaseti sokak raconu seviyesine düşürmemelidir. Bu gün iktidarın ‘her istediğimi yaparım’ keyfiliğinin arkasında, şahsına yapılan onca hakareti sineye çekerek iktidara siyasi avans veren MHP Genel Başkanı’nın desteği vardır” dedi.

 

“SİYASET ÜMİDİ YÖNETMEK İDDİASI İLE YAPILIR”

Memleket için kavga vermiş bir kadronun kurucu iradesinin İYİ Parti’yi millete hediye ettiğini söyleyen İl Başkanı Sertaç Alkaya “Bizler kavgası milletine sevdası olmuş insanlarız. Siyaset, ümidi yönetmek iddiası ile yapılır. Milletimizin karşı karşıya olduğu ağır ekonomik, siyasi şartların iyi yönetilmemekten kaynaklandığını biliyoruz” dedi.

 

“ÖNÜNE GİDİLECEK SON EV MERAL AKŞENER’İN EVİDİR”

Siyasetin mecrasının da, milli idarenin tecelligahınınMilli Meclis olduğuna inandıklarını kaydeden Alkaya “Varlığımız ve yürüyüşümüz bu gerçeğin ışığındandır.Siyaset Genel Başkanların evlerinin önünde gece yarısı saldırıları ile yapılacaksa önüne gidilecek en son ev, Meral Akşener’in evidir.Ağırlaşan şartlar altında yaşayamaz hale getirilmiş milletimizin intihar ettiği günlerde iktidar patisinin kapısına gitmesi gerekenler, 8 şehidimiz için Sarayın kapısını çalması gerekenler; yerlerinden kalkmıyor ve bir Türk kadınının evine, başka anaların çocuklarını gönderiyorsa, hepimizin dikkat etmesi gereken bir oyunla karşı karşıyayız demektir” dedi.

 

“İYİ PARTİ, KULA MİNNET ETMEYENLERİN PARTİSİDİR”

İYİ Parti’nin saray entrikalarını boşa çıkaracak basirete, ferasete ve cesarete fazlasıyla sahip olduğunu belirten Alkaya “İYİ Parti kula minnet eylemeyenlerin partisidir.İYİ Parti ona buna eyvallah etmeyenlerin partisidir.İYİ Parti sinsi karanlıklarda kapısına dayandığınızda karşınıza çıkıp töresizliğinizi yüzünüze haykıran Meral Akşener’dir. Biz İYİ Parti’yiz;İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı olarak da; biz gerçekleri haykırmaya devam edeceğiz. Sizler de büyük ve küçük ortaklar olarak, böylesi garip oyunların peşinde koşmak yerine, iktidar sorumluluğunu yerine getirip, kan ağlayan milletimizin dertlerine çare bulun” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU