Sarıkurt Avrupalı gençlerle bir araya geldi

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Erasmus+Programı Gençlik Değişimi Projesi kapsamında Çorlu'da bulunan ve Türkiye ile 6 farklı Avrupa ülkesinden Çorlu'ya gelen gençlerle bir araya geldi. Sarıkurt Ã

GÜNDEM 5.10.2018 12:55:00 0
Sarıkurt Avrupalı gençlerle bir araya geldi

Hayvan haklarının korunmasına yönelik Erasmus+Programı Gençlik Değişimi Projesi kapsamında Çorlu'da bir araya gelen İsveç, Danimarka, İspanya, İtalya, Litvanya, Yunanistan ve Türkiye'den toplam 35 genç, 4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü'nde Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlarla buluştu.

 

GENÇLERLE SOHBET ETTİ

Projenin kapsamında Çorlu Belediyesi önünde proje faaliyetleri ve ülkelerinden getirdikleri hayvan fotoğraflarını sergiledikleri bir sergi açan gençler, burada hayvan hakları gününe özel olarak hazırlanmış broşürleri Çorlululara dağıtırken ellerindeki farklı dillerde yazılı dövizlerle de hayvan haklarına dikkat çekmeye çalıştı. Projede yer alan Türk grubu Erasmus+programı hakkında vatandaşlara bilgiler verirken Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt da gençlerle bir araya geldi. Proje kapsamında Çorlu'da bulunan İsveçli, Danimarkalı, İspanyol, İtalyan, Litvanyalı, Yunan ve Türk gençler ile buluşan Başkan Sarıkurt, gençler ile sohbet etti.

 

Haber / Yakup KARATEPE