Kış lastik uygulamasına dikkat!

Ergene Kaymakamlığı tarafından kış tedbirleri  kapsamında toplantı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda kış lastik uygulamasına dikkat edilmesi gerektiği, trafik işaret ve levhaların kontrolü ve temizl

GÜNDEM 3.10.2018 15:44:00 0
Kış lastik uygulamasına dikkat!

Ergene Kaymakamlığı tarafından düzenlenen toplantıda, D100 Karayolundan sorumlu Karayolları Şube Şefliği, tem otoyolundan sorumlu Çorlu Otoyol İşletme Şefliği, kolluk birimleri,  Ergene İlçe Jandarma Komutanlığı, Ergene İlçe Emniyet Müdürlüğü ve karayolları trafik güvenliğinden sorumlu  Çorlu Bölge Trafik İstasyon Amirliği birimleri yer aldı.

 

 

ALINMASI GEREKEN TEDBİRLER KONUŞULDU

 

Kış mevsimi gelmeden tüm tedbirlerin alınması gerektiği belirtilen toplantıda, özellikle fabrikalara giden servis araçlarının ve nakliye firmalarının kışlık tedbirler ile kış lastik uygulamasına dikkat edileceği, meydana gelebilecek trafik kazalarının önlenmesine yönelik trafik işaret ve levhaların kontrolü ve temizliklerinin sağlanması, birimlerin ekipman desteği, acil müdahale planları kapsamında eksiklerin giderilmesi, servis taşıyıcılarına yönelik ikaz ve tedbirlerin tebliğ edilmesi konuları görüşüldü. Kış mevsimine girmeden bütün vatandaşlarımızın tedbirlerini almaları gerektiği bildirildi.

 

Haber / Gökhan YILMAZ