Öğrenci Kulüpleri tanıtıldı

Kırklareli Üniversitesi, öğrencilerin kulüpleri yakından tanımaları ve kendilerine uygun kulübü seçmeleri amacıyla 'Kulüp Tanıtım Günleri' etkinliği düzenledi. Kırklareli Üniversitesi Kayalı Y

GÜNDEM 3.10.2018 15:30:00 0
Öğrenci Kulüpleri tanıtıldı

Öğrencilerin, kulüpleri yakından tanımalarını, kendilerine en uygun kulübü seçerek sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde aktif olarak yer almalarını ve kendilerini geliştirmelerini sağlamak amacıyla yapılan “Kulüp Tanıtım Günleri” etkinliği Kayalı Yerleşkesi'nde başladı. 2-3 Ekim tarihlerinde 2 gün süresince devam eden etkinlikte kulüp temsilcisi öğrenciler,  hazırladıkları stantlarda kendi kulüplerini ve planlanan çalışmaları anlatarak üye kaydı yaptı.

 

73 ÖĞRENCİ KULÜBÜ

 

Kayalı Yerleşkesi'nde oluşturulan stant alanını gezen Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neziha Musaoğlu ve Genel Sekreteri Ergün Erbay, öğrencilerle sohbet ederek kulüp faaliyetleriyle ilgili bilgi aldı. Kırklareli Üniversitesi'nde 73 öğrenci kulübü bulunduğunu belirten Prof. Dr. Neziha Musaoğlu, öğrencilerin ders dışı zamanlarını en iyi şekilde değerlendirerek kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere katılımlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.

 

Haber / Seda AKYOL