Tekirdağspor deplasmandan eli boş döndü

Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden Tekirdağspor, Kırklareli temsilcisi Kavaklıspor'a konuk oldu. Karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan Kavaklıspor ilk üç puanını alırken, Tekirdağspor ise Ã

SPOR 2.10.2018 15:24:00 0
Tekirdağspor deplasmandan eli boş döndü

Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden Tekirdağspor, ligin 2’nci hafta karşılaşmasında deplasmanda Kırklareli temsilcisi Kavaklıspor ile karşılaştı. Kavaklıspor ligin ilk hafta karşılaşmasında öne geçtiği maçı kaybederken, Tekirdağspor ise Çorluspor 1947’yi tek golle mağlup etmişti.

 

GOLSÜZ EŞİTLİKLE SONA ERDİ

Kırklareli Naim Süleymanoğlu Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya her iki takımda istekli başladı. İlerleyen bölümlere doğru ev sahibi ekip ataklar geliştirerek galibiyet golünü aradı. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımın da geliştirdiği ataklardan gol çıkmayınca ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

 

PUANSIZ DÖNDÜ

Karşılaşmanın ikinci devresinde ev sahibi ekip Kavaklıspor bulduğu golle öne geçti. Kazanılan korner atışında arka direğe yapılan ortayı iyi takip eden Samet Baştürk şık bir kafa vuruşu ile topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi. Kalan dakikalarda ise konuk ekip Tekirdağspor beraberlik golü aradı ancak istediğini elde edemedi. Karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan Kavaklıspor ilk üç puanını aldı. Tekirdağspor ise deplasmandan puansız döndü.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU