Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Çerkezköy Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaat çalışmaları devam ediyor.

GÜNDEM 2.10.2018 11:50:00 0
Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı devam ediyor

Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği bir törenle temeli atılan Çerkezköy Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor. yüzme sporcularının yetişmesine imkan sağlayacak tesisin bünyesinde, 1 yarı olimpik yüzme havuzu, 1 çocuk havuzu,  520 kişilik tribün, sauna, fitness center, antrenör odaları yer alırken, proje kapsamında  tesisin önünde koşu alanları ve bisiklet yollarının da yapılacağı açıklandı.

 

YENİ SPORCULARIN YETİŞMESİ İÇİN

 

Her zaman sporun destekçisi ve sporcunun dostu olduğunu belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sportif alandaki dev yatırımlarından biri olan Çerkezköy Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaat çalışmaları devam ettiğini dile getirdi. Güçlü sanayisi ve gelişmiş ekonomisiyle Türkiye'nin her yerinden göç alan Tekirdağ'ın bir milyona yaklaşan genç nüfusuyla pek çok alanda olduğu gibi sportif alanda da büyük bir potansiyeli bünyesinde barındırdığını belirten Albayrak, "Tekirdağlı sporcular ve spor kulüplerine destek olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ilimizi bölgesel, ulusal ve uluslararası turnuvalarda başarıyla temsil edecek yeni sporcuların yetişmesi için yatırımlar yapıyor" dedi.

 

UZUN YILLAR HİZMET VERECEK

 

Tesiste yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "İnşa etmekte olduğumuz bu tesis, uzun yıllar boyunca halkımıza hizmet verecek. Biz heyecanı, enerjiyi ve hizmet aşkını Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ideallerinden alıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk'ün, `Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim' anlayışıyla yetişecek ve dünya çapında büyük başarılar elde edecek sporcuların yetişeceği umuduyla tesisin Çerkezköy ilçemize ve Tekirdağ'ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ