Doğa Fotoğrafçılığı Eğitimi'nde buluşturlar

European Green Belt Day 2018 kutlamaları kapsamında Kırklareli Doğaya Dönüş Derneği ve Green Balkan Derneği işbirliğinde doğa fotoğrafçılığı eğitimi düzenlendi. 

GÜNDEM 29.09.2018 18:18:00 0
Doğa Fotoğrafçılığı Eğitimi

Kırklareli Demirköy'e bağlı İğneada beldesinde ve Bulgaristan'ın Svilengrad şehrine bağlı Levka köyünde düzenlenen doğa fotoğrafçılığı eğitimine Türkiye ve Bulgaristan katıldı. Etkinliğin Türkiye ayağında doğa fotoğrafçısı Mehmet Hanay öncülüğünde İğneada Longoz Ormanları kıyılarında kuş gözlemi ve doğada fotoğraf çekimi etiği üzerine katılımcılar bilgilendirildi. Gün içerisinde çekilen fotoğraflar Mehmet Hatay ile birlikte değerlendirildi.

FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI


Etkinliğin ikinci ayağı  Bulgaristan'ın Svilengrad şehri Levka köyünde bulunan Küçük Kerkenez besleme ve Çoğalma Merkezi'nde düzenlendi. Doğal hayat fotoğrafçısı Lubomir Andrev, doğa fotoğrafçılığı konusunda katılımcıları bilgilendirirken, Bulgaristan'da yürütülen çalışmalar, foto slaytlar ve videolar üzerinden aktarıldı. Üç gün süren etkinlik sonunda katılımcılara sertifikaları verilirken fotoğraf sergisi açıldı.

Haber / Yakup KARATEPE