2'nci hafta 7 maç oynanacak

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta ikinci hafta 7 karşılaşma oynanacak. Tekirdağspor, Kırklareli deplasmanında Kavaklıspor ile karşılaşacak.Lige puansız başlayan 1911 Çerkezköy Doğanspor ise, deplasmanda Moda

SPOR 28.09.2018 16:09:00 0
2

Bölgesel Amatör Lig 11.grupta ikinci hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak. Lige puansız başlayan 1911 Çerkezköy Doğanspor ikinci hafta Modafenspor’a konuk olacak. Alemdağ Stadyumu’nda Pazar günü saat 15:00’da oynanacak karşılaşmayı Fatih Kabakkaya yönetecek. 1911 Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Aktaş Güler, bu hafta zorlu Modafenspor deplasmanından puanla dönmek istediklerini belirtti.

 

İSTASYONSPOR’U KONUK EDECEK

İlk hafta İstasyonspor’u farklı geçerek ilk haftayı lider kapatan Kartalspor ise evinde Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş ile karşılaşacak. Bulvar Mimar Kubilay Köse Stadyumu’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’da başlayacak. Tolga Akbaba’nın yöneteceği karşılaşmada Burak Aşık, Emrah Altındağ ve Atakan Kozik yardımcı hakem olarak maçta görev yapacak. Ligin ilk haftası üç puan ile kapatan bir diğer takım Bigaspor ise evinde son sırada bulunan İstasyonspor’u konuk edecek. Biga İlyas Bayram Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Ali Rıza Tufan Çerçioğlu yönetecek.

 

EDİRNESPOR, ÇORLUSPOR 1947’YE KONUK OLACAK

Uzunköprüspor ikinci hafta karşılaşmasında Biga ekiplerinden Adaspor’u konuk edecek. Ergene Şehir Stadyumu’nda Pazar günü oynanacak karşılaşma ise saat 15.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Mirsat Sancaktar yönetirken, yardımcılıklarını ise Akın Aydemir, Halil İbrahim Kibiroğlu ve Volkan Gündoğdu yapacak. Tekirdağ temsilcilerinden Çorluspor 1947 ise evinde Edirnespor’u konuk edecek. Edirnespor taraftarlarının alınmayacağı karşılaşma ise Pazar günü saat 15.00’da Çorlu General Basri Saran Stadyumunda oynanacak. Muhammed Ömür’ün orta hakem olacağı karşılaşmada Ömür’ün yardımcılıklarını ise Çağrı Yıldırım, Eshan Kartal ve İlkay Selçik yapacak.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR

Kırklareli temsilcisi Kavaklıspor Tekirdağspor’u konuk edecek. Naim Süleymanoğlu Şehir Stadyumu’nda saat 15.00’da oynanacak karşılaşmayı Abdurrahim Gargi yönetirken, yardımcılıklarını ise Mehmet Otru, Mert Çil ve Gökhan Dereli yapacak.  Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise Yeşilköyspor deplasmanda Çanakkale Dardanelspor’a konuk olacak. 18 Mart Stadyumu’nda Pazar günü oynanacak karşılaşma saat 15.00’da başlayacak.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU