TSO'dan eğitime destek

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı için görev sınırlarımız içerisindeki Süleymanpaşa, Şarköy ve Muratlı'da ilk ve orta dereceli okullarda eğitim gören Ã

GÜNDEM 28.09.2018 16:06:00 0
TSO

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri, toplamda 820 adet bot ve montu ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere,  okul müdürlerine teslim etti.

 

OKUL MÜDÜRLERİNE TESLİM EDİLDİ

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, “2018-2019 Eğitim-öğretim yılında öğrencilerimiz için bot ve mont satın alınması yönünde bir karar alarak, yardımımızı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mümkün olduğunca çok daha fazla sayıya ulaşarak daha çok öğrencimizin ihtiyacını karşılamayı hedefledik. Yardımda katkısı büyük olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanlığına, birlikte çalıştığımız Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyor, yardımın öğrencilerimizin eğitimine fayda sağlamasını temenni ediyorum. Tüm öğrencilerimize 2018 ve 2019 eğitim - öğretim yılının başarılarla dolu bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

Haber / Menşure KARDEŞ