Kurslar sona erdi

Ergene Belediyesi tarafından açılan İngilizce, Bulgarca ve Diksiyon kursları sona erdi. Kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlere Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel tarafından sertifikaları verildi.

GÜNDEM 28.09.2018 14:52:00 0
Kurslar sona erdi

Ulaş Mahallesi Düğün Salonu’nda gerçekleşen sertifika törenine Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Cumhuriyet Halk Partisi Ergene İlçe Başkanı Erdinç İrel, Ergene Belediyesi Özel Kalem Müdürü Doğan Durmaz ve kursiyerler katıldı.

 

32 KURSİYER SERTİFİKALARINI ALDI

Bulgarca ve Diksiyon kurslarına 13, İngilizce kursuna 8 kişi katılırken toplam 32 kursiyer kurs dönemini başarıyla tamamlayıp sertifikalarını aldı. Sertifika töreninde konuşan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel “Kültürlerin birleşim noktası olan sevgi kenti Ergene’miz de bu çeşitliliği bir zenginlik olarak görüyoruz. Ülkemizin dört bir yanından göç ederek Ergene’de ikamet eden ne kadar vatandaşımız varsa biz hepsinin yanındayız. Ergene Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana alt yapı ve üst yapı çalışmalarında olduğu kadar kültürel ve sosyal hizmetlerimizle de yeni pencereler açıyoruz” dedi.

 

“60 BİN VATANDAŞA ULAŞTIK”

4 yılda gerçekleştirdikleri Boza Festivalleri ile 60 bin vatandaşa ulaştıklarını söyleyen Yüksel “Kızılcıklı Mahmut Pehlivan yağlı güreşlerimiz ile vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Bir dil bir insan, iki dil iki insan demektir. İngilizce, Bulgarca ve Diksiyon kurslarımıza katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

SERTİFİKALARINI VERDİ

Atatürk’ün ‘Milli his ile dil arasında ki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Ülkesini, yüksek istiklalini korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır’ sözünü anımsatan Yüksel konuşmasının ardından kursiyerlere sertifikalarını verdi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ