Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu Toplandı

Edirne Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu Toplantısı Edirne Vali Yardımcısı Dr. Yusuf Güler başkanlığında düzenlendi. Toplantıya katılan Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, vatandaşlar

GÜNDEM 27.09.2018 15:10:00 0
 Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu Toplandı

Edirne Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu Toplantısı Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt tarafından, Hayat Boyu Öğrenme kapsamında Edirne'de yürütülen çalışmalara ilişkin istatistiki bilgilerin paylaşılmasıyla başladı. Cırıt, İl Hayat Boyu Öğrenme kapsamında vatandaşların ihtiyaçları ile kurum ve kuruluşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmaların yürütüldüğünü söyleyerek, 2018-2019 eğitim öğretim yılında da gelen talepler doğrultusunda kurslar açılacağını belirtti.

 

"ÖĞRENMEK BİTMEYEN BİR SÜREÇTİR"

 

Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, kurumlar arasında işbirliğinin önemine değinerek, bu kapsamda gerçekleştirilen İl Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu toplantısının hayırlı olmasını dile getirdi. Edirne Vali Yardımcısı Dr. Yusuf Güler, öğrenmenin hiç bitmeyen bir süreç olduğunu belirterek, hayat boyu öğrenmenin, insanın doğumuyla başlayıp, ölümüne dek devam eden bir süreç olduğunu söyledi. Hayat boyu öğrenme kapsamında tüm paydaşların işbirliği içerisinde çalışması gerektiğini dile getiren Vali Yardımcısı Dr. Yusuf Güler, bu anlamda tüm kurum ve kuruluşlara çok önemli görevler düştüğünü söyleyerek, paydaşların pozitif yaklaşım göstermeleri gerektiğini kaydetti. Ardından, Hayat Boyu Öğrenme Hizmetlerinden Sorumlu Şube Müdürü Yüksel Yazıcı tarafından katılımcılara sunum yapıldı.İl Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu Toplantısı, bir önceki toplantıda alınan kararların görüşülmesi ve değerlendirilmesi ile 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında yapılacak çalışmaların görüşülmesi, katılımcıların beklenti ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.

 

 

Haber/ Şaban KARDEŞ