"Spor alanındaki en büyük yatırımlardan biri tamamlanıyor"

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımlarından biri olan Çorlu Spor Kompleksi'nin inşaat çalışmaları devam ediyor. Çorlu Spor Kompleksi'nin spor alanındaki en büyük yatırımlarından biri old

SPOR 27.09.2018 13:18:00 0
"Spor alanındaki en büyük yatırımlardan biri tamamlanıyor"

Çorlu Spor Kompleksi'nin Yaklaşık 30 milyon TL ile 20 bin 419 metrekare alan üzerinde inşa edildiğini açıklayan yetkililer, toplam 13 bin 986 metrekare kapalı alana sahip olduğunu ve bodrum kat, zemin kat ve zemin üstü 2 kattan oluştuğunu belirtti. Tesis bünyesinde 2 bin 463 kişilik tribün, 480 kişilik teleskopik tribün, doping odası, çocuk oyun ve bakım alanı, harem odaları, kondisyon ve fitness odası, antrenman sahası, antrenör odaları, sporcu dinlenme odası, mescitler, FIBA Odası, spor salonu, acil müdahale odası, teknik komiser odası, gözlemci odası, kafe, 152 araçlık otopark, 109 araçlık kapalı otoparkın bulunduğu öğrenildi.  İnşaat çalışmalarının ileriki aşamalarında tesisin üzeri uzay kafes sistem çatı ve titanyum çinko çatı kaplaması ile kapatılacağı kaydedildi.

 

"SPOR ALANINDA MUAZZAM BİR POTANSİYEL VAR"

Tesiste yürütülen çalışmalarla ilgili olarak açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Gerçekleştirdiğimiz yatırımlar göz önünde bulundurulduğunda Çorlu ilçemize verdiğimiz önemi yaptığımız yatırımlarla bir kez daha ortaya koymuş bulunuyoruz. Çorlu ilçemiz her şeyin en iyisine layıktır. Çorlu ilçemiz hak ettiği yatırımları alıyor ve almaya da devam edecek. Bilindiği gibi Çorlu'da gerek bireysel sporlarda ve gerekse takım sporlarında muazzam bir potansiyel var. İnşa etmekte olduğumuz tesis hizmete girdikten sonra tarımlarımız antrenman ve maçlarını çok daha iyi şartlarda yapacaklar. Bu tesis aynı zamanda bölgesel, ulusal ve hatta uluslararası çapta turnuvalara ev sahipliği yapacak. Bu yatırımın hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU