Soytarılıkta sınır tanımıyoruz

2018 – 2019 eğitim öğretim yılının başlamasının ardından Kapaklı Sanayiciler İlkokulu Müdürü Alpay Arı'nın sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı video kısa sürede

GÜNDEM 25.09.2018 19:12:00 0
Soytarılıkta sınır tanımıyoruz

 

Andımız’ın okutulmadığı bugünlerde ilköğretim çağındaki çocuklara sözde zumba müziği eşliğinde garip hareketler yaptırılan görüntülere anlam veremeyen bazı veliler yabancı müzik eşliğinde garip hareketler karşısında “öğretmenler bunu yapıyor, idareciler ne yapıyor? İdareciler bunu yapıyor yöneticiler ne yapıyor” sorusunu sorarken, Okul Müdürü Alpay Arı’nın kendi sosyal medya hesabından yayınladığı video neyse ki geniş kitlelerde derin tahribat yaratmadan haber merkezimizce fark edildi. 
MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMUŞTU
Görüntülerin yayınlandığı sosyal medya hesabının künyesinde kendisini “Bürokrat/Sanayiciler İlkokulu Müdürü” olarak tanıtan ve videoyu “Haftaya Hareketli Başladık,  Çocuk Zumbası Zamanı” notuyla paylaşan Okul Müdürü Alpay Arı, 24 Haziran seçimleri öncesi okul müdürlüğü görevinden istifa ederek AK Parti’den Tekirdağ milletvekili aday adayı olmuştu. Okul idaresinin bu görüntülere nasıl bir açıklama getireceği merak edilirken, bu garip müzik eşiğinde sözde sergiledikleri garip kareografilerle çocukları zıplatan 2 bayan öğretmenin garip figürleri de görüntülere yansıdı.  Bu görüntülerin kim tarafından çekilerek hangi amaçla sosyal medyaya yüklendiği de ayrı bir merak konusu. 

Haber / Şaban KARDEŞ