ÇOSB'den yol hamlesi

Türkiye'nin en büyük 3'üncü Organize Sanayi Bölgesi olan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi, yeni yolların inşaatını sürdürüyor. 5. Caddenin Çerkezköy bağlantısı yol çalı?

GÜNDEM 24.09.2018 13:37:00 0
ÇOSB

Türkiye’nin en büyük OSB’lerinden olan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi, altyapısını yeni yatırımlarla güçlendiriyor. 

 

YENİ YOLLAR YAPILIYOR

 

ÇOSB’nin Türkiye’nin en köklü organize sanayi bölgelerinden biri olmasının yanı sıra, Trakya’nın da öncü ve örnek organize sanayi bölgelerinden biri olduğunu söyleyen yetkililer ÇOSB’nin kendi sınırları içerisinde ihtiyaca göre belirlenen yeni yolların inşaatını sürdürdüğünü kaydetti.

 

TRAFİK YOĞUNLUĞU AZALACAK

 

 Sanayicinin ihtiyaçlarına göre hareket edip onların rahat bir ortamda üretim yapmalarını sağlamaya çalıştıklarını kaydeden yetkililer “ÇOSB, bölge sınırları içerisinde üç ayrı noktada yol imalatı çalışmalarını devam ettiriyor. 5. Caddenin Çerkezköy bağlantısı yol çalışması tamamlanırken, 8. Caddenin Sanayi Bulvarına olan bağlantı yolunu ve 12. Sokağın Cumhuriyet Caddesine olan bağlantı yolunda çalışmaları hızlı bir şekilde tamamlanmaya çalışılıyor” dedi. Yetkililer, yapılan bu yol çalışmalarıyla özellikle servis giriş-çıkış saatlerinde yaşanan trafik yoğunluğunun da daha az hissedilir hale geleceğini belirtti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU