Fetö üyesi eski emniyet müdürü kaçarken yakalandı

Fetö/pyd üyesi, eski 4'üncü sınıfı emniyet müdürü M.K. ile 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.D., Bulgaristan'a kaçmak isterken Kırklareli polisi tarafından

GÜNDEM 23.09.2018 11:19:00 0
Fetö üyesi eski emniyet müdürü kaçarken yakalandı

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütü fetö/pyd şüphelilerinin, Dereköymevkisinden Bulgaristan'a kaçacağı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Polis, şüphelilerin bulunduğu aracı takibe alarak Bulgaristan sınırına yakın bir noktada durdurdu.

 

EŞİ VE ÇOCUKLARI SERBEST BIRAKILDI

 

Araçta 2 erkek, 1 kadın ve 2 çocuk gözaltına alındı. Emniyete götürülüp soruşturmaları yapılan şüphelilerin, Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde görevliyken fetö /pyd soruşturması kapsamında ihraç edilen ve örgüte üye olmaktan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4'üncü sınıf emniyet müdürü M.K., eşi ve 2 çocuğu ile 'Cumhurbaşkanına hakaret etmek' suçundan aldığı hapis cezası kesinleşen O.D., olduğu tespit edildi. Polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen M.K. ile O.D., tutuklanıp cezaevi konuldu. M.K.'nin eşi ve 2 çocuğu ise serbest bırakıldı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ