Uyuşturucuya geçit yok

Tekirdağ'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kilo 250 gram sentetik uyuşturucu ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı. Malkara'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda da çamaşır makinesinin içinde uyu

GÜNDEM 21.09.2018 18:04:00 0
Uyuşturucuya geçit yok

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, merkez Aydoğdu Mahallesi'nde bir evde uyuşturucu bulunduğunu belirledi. Eve sabaha karşı operasyon düzenleyen polis, çamaşırlar arasına gizlenmiş 25 şeffaf poşette 1 kilo 250 gram sentetik uyuşturucu ele geçirdi. Uyuşturucunun sahibi olduğu öne sürülen S.A. ile Y.Ç. gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki sorguları devam ediyor.

 

MURATLI’DA OPERASYON

 

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti ve kullanımının önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, Muratlı'da da uyuşturucu satışı yapan ve kullanan kişilere yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda F.D. ve E.D. gözaltına alınırken adreslerde yapılan aramaların birinde, çamaşır makinesinin içerisine gizlenmiş bir miktar uyuşturucu hap, 10 fişek sentetik uyuşturucu ve bir miktar para ele geçirildi. Polisteki soruşturmalarının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.D. tutuklanırken, F.D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ