'Çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamalıyız'

Kadriye Nazif Gölge Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Kadriye Nazif Gölge Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan "Eğitim ve öğretimi bir arada en iyi şekilde yürütmeli ve öğrencileri

GÜNDEM 21.09.2018 11:28:00 0

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Kadriye Nazif Gölge Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Kadriye Nazif Gölge Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Ceylan’a ziyaretlerinde Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt ve İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan da eşlik etti.

 

KİTAP OKUMALARINI TAVSİYE ETTİ

 

Sınıflara girerek öğretmen ve öğrencilerle sohbet eden Vali Ceylan öğrencilere; kitap okumaları, derslerine iyi çalışmalarını öğretmenlerini ve ailelerini dinlemeleri tavsiyelerinde bulundu.

 

BAŞARININ ANA SIRRI BU

 

Okul idarecileri ve öğretmenler ile öğretmenler odasında bir araya gelerek okulun eğitim durumu ve ihtiyaçları hakkında istişarelerde bulunan Ceylan “Gördüğüm kadarıyla okulumuzda bir aile ortamı var. Başarının ana sırrı bu. Aile ortamı korunursa, velilerimizin okulumuzla bütünleşmesi sağlanırsa, veli, öğretmen ve  öğrenci işbirliği neticesinde başarı gelecektir” dedi.

 

TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞINA DİKKAT

 

Ceylan, öğretmenlere özellikle öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı kazanmaları ve teknoloji bağımlılığından uzak kalmaları noktasında dikkat etmelerini ifade eden Vali Ceylan, “Çağımızın rahatsızlığı haline gelen teknoloji bağımlılığından çocuklarımızı ayrı tutmak için teknolojiyi öğrencilerimize gerekli zamanlarda ve verimli şekilde kullanmalarını öğretmeliyiz. Bu konuda ve de kitap okuma alışkanlığı kazandırılması noktasında hassas olmanızı rica ediyorum” dedi.

 

“GELECEĞE EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLAMALIYIZ”

 

Sporla ilgili de konuşan ceylan “Bir diğer önemli husus öğrencilerimizin spor yapması. Spor yapmaları için öğrencilerimizi bilinçlendirmeli ve onları spora yönlendirmeliyiz. Eğitim ve öğretimi bir arada en iyi şekilde yürütmeli ve öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamalıyız” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ