9 farklı noktada 8 film gösterildi

Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen Açık Hava Sinema Etkinlikleri sona erdi. Eski belediye meydanında 'Deliha 2' filminin gösterimi ile başlayan Açık Hava Sinema Etkinlikleri'nde 9 farklı noktada 8

GÜNDEM 20.09.2018 14:15:00 0
9 farklı noktada 8 film gösterildi

Kapaklı’nın 9 farklı mahallesinde düzenlenen Açık Hava Sinema etkinlikleri Bülent Ecevit Parkı ve Uzunhacı Mahallesi’nde düzenlenen film gösterimleri ile sona erdi.

 

ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILDI

 

Açık Hava Sinema etkinliğinden duydukları memnuniyeti dile getiren  sinemaseverler, "Sinemada izleyemediğimiz filmleri etkinlik sayesinde izleme fırsatı bulduk. Geçmişteki gibi açık havada yapılan etkinlikler ilçemize ayrı bir renk kattı. Geçmişi günümüze taşıdınız. Ailemiz ile birlikte çok keyifli vakit geçirdik. Belediyemize, sunduğu etkinlikler için teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi. Eski belediye meydanı, Çamlık Parkı, Bülent Ecevit Parkı ile Karlı, Uzunhacı, Yanıkağıl, Bahçeağıl, Karaağaç ve Pınarça mahallelerinde düzenlenen gösterimlere çok sayıda vatandaş katıldı.

 

BİRLİKTE GEÇMİŞ GÜNLERİ YAŞIYORUZ

 

Vatandaşlara mısır ikramının yapıldığı Açık Hava Sinema Etkinlikleri’nde vatandaşlarla birlikte filmleri seyreden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Vatandaşlarımız açık hava sinemamıza bir hayli ilgi gösteriyor, bu da bizi çok memnun ediyor. Birlikte geçmiş günleri yaşıyoruz. Çocuklarımıza da geçmişteki güzellikleri yaşatıyoruz. Etkinliğimize katılan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum" dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ