Karağöz yeniden kurul üyeliğine seçildi

Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmalarının yürütülmesinden sorumlu olan Akreditasyon Kurulu, TOBB Akreditasyon Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Faik Yavuz başkanlığında toplandı. Ã??

SİYASET 20.09.2018 13:19:00 0
Karağöz yeniden kurul üyeliğine seçildi

Toplantıda, Akreditasyon çalışmaları kapsamında yürütülen faaliyetler, akreditasyon süreci, standardı ve yapılan revizyon çalışmaları hakkında bilgi verildi.

 

İŞTE AKREDİTASYON KURULU ÜYELERİ

 

Akreditasyon Kurulu aşağıdaki üyelerden oluşuyor:TOBB Akreditasyon Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Faik Yavuz, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Kızıltepe Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin, Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin, Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükcü, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İbrahim Karağöz, Samsun TSO Genel Sekreteri Süleyman Karabük, Uşak TSO Genel Sekreteri Caner Urhan, Iğdır Genel Sekreteri Gökçen Turan, Adana Ticaret Borsası Genel Sekreteri T. Gökhan Öztürk ile TOBB Reel Sektör ARGE ve Uygulama Dairesi Başkanı O. Fatih Soysal.

 

Haber / Şaban KARDEŞ