'Ahilik Haftası' etkinliklerle kutlandı

Süleymanpaşa'da Ahilik Haftası kapsamından tören düzenlendi. Ahilik Haftası kapsamında düzenlenen çelenk sunma töreninin ardından, Ahilik Haftası Kutlama Töreni yapıldı.

GÜNDEM 18.09.2018 16:01:00 0

Çelenk sunma töreninin ardından Bedesten Alanı'nda yapılan Ahilik Haftası Kutlama Töreni'nde ise Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da yer aldı. Süleymanpaşa Halk Eğitim Merkezi Mehteran Takımı gösterisi ve halk oyunları gösterilerinin yapıldığı kutlama töreninde, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan tarafından Yılın Ahisi Hüseyin Topçu'ya ödülü takdim edildi. Dereceye giren yılın ahi adayları Sinan Alkaya ve Recep Şen ise ödüllerini Kadir Albayrak takdim etti.

 

AHİLİK HEYETİ VALİ CEYLAN'I ZİYARET ETTİ

 

Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Yılın Ahisi seçilen Hüseyin Topçu, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı,  Esnaf Odaları Başkanları ve Ticaret Sanayi Odası (TSO) Temsilcileri, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’ı makamında ziyaret ettiler. Yılın Ahisi Hüseyin Topçu’yu tebrik ederek çalışma hayatında başarılar dileyen Vali Ceylan, tüm esnaf ve sanatkarların Ahilik Haftası’nı kutlayarak bereketli bir yıl diledi. 

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

 

Ahilik Heyeti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı da makamında ziyaret etti. Süleymanpaşa Belediyesi Tarihi Bina'da düzenlenen ziyarette, heyet Başkan Albayrak'a çiçek takdim etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU