ITTES 2018'in açılışı yapıldı

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi himayesinde bu yıl 6.'sı düzenlenen Uluslararası Öğretim Teknolojileri ve Öğretmen Eğitimi Sempozyumu'nun (ITTES 2018) açılışı yapıldı. Onursal b

GÜNDEM 13.09.2018 13:42:00 0
ITTES 2018

Balkan Müzik ve Gösteri Sanatları Topluluğu’nun dans kareografisi ve Süleymanpaşa Belediyesi Konservatuvarı Şefi Salih Demirci yönetiminde Balkan Orkestrası'nın “Balkan Havası” konseriyle başlayan açılışta konuşan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Canım, “Bilgi, günümüzde bir meta kadar değerli ve önemli. Bilginin üretilmesi, saklanması ve insanlara sunulmasında, en etkili sunum teknikleri bilim dünyasında adından sıkça söz ettiriyor. Fakülteler, öğrenme ve öğretme platformları olmasının yanında öğretmeyi öğretme mekânları haline dönüştü, dönüşmeli” dedi.

FARKLI OTURUMLARLA DEVAM EDECEK

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin ise “Eğitim Fakültesi, Trakya Üniversitesi’nin en köklü ve geleneği olan güzide okullarından biri. Toplumun önde gelen liderleri konumundaki öğretmenleri yetiştiriyor olması, eğitim fakültelerinin önemini bir kat daha artırıyor. Bu tür uluslararası etkinliklerin üniversitemizin diğer birimlerine de örnek teşkil etmesi ve artarak devam etmesi dileğiyle, başarılı bir sempozyum olmasını temenni ederim.” dedi.20 farklı üniversiteden gelen katılımcıların 239 bildiri sunacağı 6. Uluslararası Öğretim Teknolojileri ve Öğretmen Eğitimi Sempozyumu farklı oturumlarla devam edecek.

Haber / Özge MERİÇ