Hurda araçlar toplatılıyor

Kapaklı sınırları içerisinde yol kenarlarına, kaldırımlara, boş arazilere terk edilen ve görüntü kirliliği oluşturan hurda araçlar Kapaklı Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından toplatılıyor. Kapa

GÜNDEM 12.09.2018 14:41:00 0
Hurda araçlar toplatılıyor

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yol kenarlarına, kaldırımlara, boş arazilere terk edilen ve görüntü kirliliği oluşturan hurda araçların kaldırılması için çalışma başlattı. 

HURDA ARAÇLAR TOPLANIYOR

Zabıta ekipleri, kullanım ömrünü tamamlayan, çürümeye terk edilen ve görüntü kirliliği oluşturan hurda araçları toplama başladı. Ekipler, ilçe sınırları içinde sahipleri tarafından terk edilen araçları tespit ederek, bulundukları yerlerden kaldırılmaları yönünde sahiplerini uyarırken, sahipleri bulunamayan ve kaldırılmayan araçların da çekicilerle yediemin otoparklarına taşınıp, cezai yaptırım uygulanacağı belirtildi. 

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNE BİLDİRMELERİNİ İSTEDİ

Trafik zabıta ekiplerinin, cadde ve sokaklarda terk edilmiş ve trafik düzenini bozan araçları, vatandaşların güvenliği ve trafik akışının daha iyi devam etmesi için kaldırmaya başladığını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Ekiplerimiz, hurda araçların sahiplerini belirlendikten sonra, kendilerine gereken uyarıyı yaparak araçlarını kaldırmalarını istiyor” dedi. Çalışmaların bir süre devam edeceğini kaydeden Mandalı, vatandaşların çevrelerinde bulunan terk edilmiş veya hurda araçları Zabıta Müdürlüğü’ne bildirmelerini istedi. 

Haber / Özge MERİÇ