Çetinkaya Sokak sakinlerinin hizmetine sunulacak

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kavşak ve park düzenleme çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Köşem Kavşağı, Emniyet Kavşağı, KİPA

GÜNDEM 11.09.2018 18:37:00 0
Çetinkaya Sokak sakinlerinin hizmetine sunulacak

Yeşil alan çalışmaları kapsamında Köşem Kavşağı, Emniyet Kavşağı, KİPA Kavşağı’na taflan, berberis, şimşir, leylandi bitkileri kullanılarak düzenleme çalışması yapıldığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, söz konusu kavşaklarda rulo çim serimine de başladıklarını belirterek, kavşak düzenleme çalışmalarını kısa sürede tamamlayacaklarını belirtti.

 

BAKIM VE TAMİRİ YAPILDIKTAN SONRA HİZMETE SUNULACAK

   Fevzipaşa Mahallesi Çetinkaya Sokak’ta bulunan parkta revize çalışması yapıldığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,öncelikle kum olan çocuk oyun alanı zemininin beton atılarak kauçuk zemin olarak kaplandığını ve çiminin serildiğini belirterek, “Parkımızın sert zeminlerine beton atılıp, üzeri beton plak taş ile kaplandı. İçerisine kent mobilyaları konuldu. Çocuk oyun grubu ile dış ihatasının bakım ve tamiri yapıldıktan sonra Çetinkaya Sokak sakinlerinin hizmetine sunulacak” dedi.

 

Haber: Şaban KARDEŞ