Çevre duyarlısı çifte teşekkür plaketi 

Ergene Belediye Başkanı Rasim YükselErgene'de çevre duyarlısı Neslihan ve Murat çiftine, sergilemiş olduğu örnek davranışlarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

GÜNDEM 11.09.2018 18:30:00 0
Çevre duyarlısı çifte teşekkür plaketi 

Geçtiğimiz günlerde Sağlık Mahallesi Zübeyde Hanım Parkı'nda sorumsuz vatandaşlar tarafından etrafa atılmış çöpleri tek tek toplayarak Ergene halkına örnek bir davranış sergileyen çifte Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel bu güzel davranışlarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ 

Ergene’de bu yıl 5.si düzenlenen Boza Festivali ve Sünnet Şöleni'nde konuşmasını tamamladıktan sonra sahneye genç çifti çağıran Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel konser alanını dolduran binlerce kişiye genç çiftin yapmış olduğu bu güzel davranışı anlattı. Ergene’de parklara hep birlikte sahip çıkalım uyarısında bulunan Yüksel, "Parklarımızı yapmak kadar korumak ta önemli. Sizler için yapılanları korumanızı rica ediyorum" dedi. Teşekkür Plaketini Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in elinde alan Neslihan ve Murat çiftine çiçeklerini de Ergene Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve aynı zamanda Trakya Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Doğan Durmaz takdim ederek genç çifti tebrik etti.

 

Haber / Özge MERİÇ