Açık Hava Sinema etkinlikleri başladı

Kapaklı Belediyesi'nin 7 -16 Eylül tarihleri arası düzenleyeceği Açık Hava Sinema Etkinlikleri Eski Belediye Meydanında Deliha 2 filmi ile başladı. Açık hava sinemasının geçmişte sıkça rastlanan

GÜNDEM 8.09.2018 17:40:00 0
Açık Hava Sinema etkinlikleri başladı

Kapaklı Belediyesi’nin 7 -16 Eylül tarihleri arası düzenleyeceği Açık Hava Sinema Etkinliklerinin ilk gününde Kapaklılılar Deliha 2 isimli filmi izledi. Saat 20:00’da başlayan etkinlikte vatandaşlara mısır ikramı da yapıldı.

 

DİĞER MAHALLELERDE DE DÜZENLENECEK

 

Kapaklı Belediye Meydanı’nda düzenlenen Açık Hava Sinema Etkinliğine Kapaklılı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikler kapsamında 10 Eylül Pazartesi günü Karaağaç Mahallesi’nde ‘Kardeşim Benim’, 12 Eylül Çarşamba günü Pınarça Mahallesi’nde ‘Düğün Dernek’, 13 Eylül Perşembe günü Yanıkağıl Mahallesi’nde ‘Patron Bebek’, 14 Eylül Cuma günü Bahçeağıl Mahallesi’nde ‘Çalgı Çengi’, 15 Eylül Cumartesi günü Karlı Mahallesi’nde ‘Kardeşim benim’ ve 16 Eylül Pazar günü Uzunhacı Mahallesi’nde ‘Eyvah Eyvah 3’ isimli film sinema severlerle buluşacak.

 

SİNEMA ETKİNLİKLERİNE DAVET ETTİ

 

Açık hava sinemasının geçmişte sıkça rastlanan bir eğlence olduğunu belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Vatandaşlarımız açık hava sinemamıza bir hayli ilgi gösteriyor, bu da bizi çok memnun ediyor. Birbirinden güzel filmleri aileleri ve dostlarıyla izlerken hem geçmişi yad ediyorlar hem de yeni nesil bu geleneği tanıyor. Açık havada sinema izlemenin nostaljisini yaşıyor. Tüm halkımızı birlikte filmlerimizi izlemeye davet ediyorum” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU