Bezgin, bezdirdi

Kapaklı AK Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin, ilçe başkanı sıfatıyla düzenli bir basın toplantısı yapmak yerine, yerli yersiz, büyük küçük demeden Kapaklı'daki sadece olumsuzlukları çe

GÜNDEM 4.09.2018 18:27:00 0
Bezgin, bezdirdi

 

Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, ilçe başkanı sıfatıyla düzenli bir basın toplantısı yapmak yerine, yerli yersiz, büyük küçük demeden Kapaklı’daki sadece olumsuzlukları çekerek cep telefonu üzerinden yaptığı haberlerle yerel yönetimi ve büyükşehiri eleştirirken, sözde bunları görmezlikten gelen gazetecileri de göreve çağırarak Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı canından, mesleği gazetecilik olan insanları da mesleğinden bezdirdi.

 

 

 

 

Zaman zaman sosyal medya hesabından yayınladığı fındık kabuğunu doldurmayan videolarla Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı bezdiren AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, bir taraftan medyatik bir taraftan da belediye başkan adayı olma yolunca ilerleyişi gözlerden kaçmıyor. Bezgin dün Facebook hesabından yayınladığı eleştiri videolarına bir yenisini daha ekledi.

SOSYAL MEDYADAN ‘VİDEO’LU ELEŞTİRİ

Geçtiğimiz dönemlerde basın açıklamalarıyla sesini kamuoyuna duyuran AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, artık basın açıklaması yapmak yerine eleştirilerini, sosyal medya hesabından yayınladığı videolarla görüntülü olarak yapıyor. Sosyal medya hesabından yayınladığı son videoda da kanalizasyonun Karagöz Deresi’ne akmasına tepki gösteren Bezgin, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne, TESKİ’ye ve Kapaklı Büyükşehir Belediyesi’ne yüklendi. Konuya ilişkin TESKİ’nin bugün yapacağı açıklama ise merakla bekleniyor.

Haber / Şaban KARDEŞ