Sokak basketbolu turnuvasının kazananları belli oldu

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali kapsamında gerçekleştirilen Streetball (Sokak Basketbolu) Turnuvası'nın kazananları belli oldu.

GÜNDEM 3.09.2018 19:49:00 0
Sokak basketbolu turnuvasının kazananları belli oldu

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali kapsamında gerçekleştirilen  Streetball (Sokak Basketbolu) Turnuvası’nda fidal müsabakaları oynandı.

 

50 TAKIM KATILDI

 

3 gün süren turnuvaya toplam 50 takım katıldı. 6 takımın mücadele ettiği Küçükler kategorisinde Çakallar Takımı 1’inci olurken; Wilwakee Saray Takımı ise 2’nci oldu. 9 takımın mücadele ettiği Yıldızlar kategorisinde Red Team takımı 1’inci, Airball takımı 2’nci olurken; 17 takımın katıldığı Gençler kategorisinde ise TwoinOne takımı 1’inci, Gülse Organizasyon takımı 2’nci oldu. 18 takımın mücadele ettiği Büyükler kategorisinde ise Kulis takımı 1’inci olurken; Daltonlar takımı ise 2’nci oldu.

 

DERECEYE GİREN SPORCULARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

 

Küçükler kategorisinde dereceye giren sporculara ödüllerini BelediyeKültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin verirken, Yıldızlar kategorisinde dereceye giren sporcular da ödüllerini Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübüm Başkanı Nedim Yılancı’nın elinden aldı. Gençler kategorisinde dereceye giren sporculara ödüllerini Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgörverirken, Büyükler kategorisinde dereceye giren sporculara da ödüllerini Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay verdi.

 

HAKEMLERE TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ

 

Ödül töreninin ardından turnuvada hakemlik yapan Hakan Çiftçi, Taylan Öztürk, Seçkin Özsoy ve Barış Traşçı’ya da Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından birer teşekkür plaketi verildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ