133 cadde ve sokakta yol çalışması yapıldı

Ergene Belediyesi Yeşiltepe Mahallesi'nde 81 sokak ve caddede, Sağlık Mahallesi'nde ise 52 sokak ve caddede yol bakım çalışması yaptı.

GÜNDEM 3.09.2018 17:52:00 0
133 cadde ve sokakta yol çalışması yapıldı

 

Ergene Belediyesi Yeşiltepe Mahallesi’nde 81 sokak ve caddede, Sağlık Mahallesi’nde ise 52 sokak ve caddede yol bakım çalışması yaptı.  

 

 

 

Yapılan yol çalışmaları ile ilgili bilgi veren Ergene Belediyesi yetkilileri Yeşiltepe Mahallesi’nde 2 caddede beton yol çalışması yapılırken, 68 sokak ve caddede de  beton parke taş yol çalışmaları yapıldığını ifade etti. Yine Yeşiltepe Mahallesi’nde Yeşilırmak Sokak, Akınca Sokak, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Gazi Caddesi, Işık Caddesi, Gökdelen Caddesi’nde asfalt yol çalışması yapılırken, Oğuzhan Caddesi’ne de yeni asfalt döküleceğini belirtti.

ASFALT DÖKÜLECEK

Sağlık Mahallesi’nde de 2 caddede beton yol çalışması yapıldığını kaydeden yetkililer “44 cadde ve sokakta da Beton Parke Taş Yol çalışması yapıldı. Edirne 4.sokakta kazı dolgu çalışması yapıldı ve buraya taş döşenecek, Çavuş, Gündoğdu Caddesi’ne de asfalt dökülecek. Beton Parke Taş Yol çalışmasının yanı sıra Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Sağlık Mahallesi’nde Selimiye, Piri Reis, Edirne 8. Sokak (Kısmen taş, kısmen asfalt), Edirne 2. Sokak ve Edirne 3. Sokakta asfalt yol yapım çalışması yaparken, Gündoğdu Caddesi,  Edirne 5.Sokak ve Nutuk Sokak’ta kazı dolgu çalışması yaptı ve buranında asfaltı dökülecek, ayrıca Çağdaş Sokak’ta da asfaltlama çalışmaları çok kısa bir süre sonra tamamlanacak” dedi.

Haber / Şaban KARDEŞ