Sokak Basketbolu heyecanı yaşandı

Çerkezköy Belediyesi 1. Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen Streetball (Sokak Basketbolu) Turnuvası'nda birbirinden çekişmeli karşılaşmalar oynandı.

GÜNDEM 2.09.2018 19:48:00 0
Sokak Basketbolu heyecanı yaşandı

 

 

Çerkezköy Belediyesi 1. Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen Streetball (Sokak Basketbolu) Turnuvası’nda birbirinden çekişmeli karşılaşmalar oynandı.

 

 

Toplam 4 kategoride düzenlenen turnuvaya büyükler, gençler, yıldızlar ve küçükler kategorisinde toplam 50 takım katıldı.

50 TAKIM KATILDI

Bu yıl Kültür ve Sanat Festivali’nin ilkinin organize edildiğini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Toplam 4 kategoride gerçekleşen turnuvamızda Büyükler kategorisinde 18 takım, Gençler kategorisinde 17 takım, Yıldızlar kategorisinde 9 takım ve Küçükler kategorisinde de 6 takım olmak üzere toplam 50 takım mücadele ediyor” bilgisini verdi.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL VERİLECEK

Streetball Turnuvası’nda dereceye giren sporcuların ödüllendirileceğini kaydeden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Büyükler kategorisinde 1.’ye 2000 TL, 2.’ye ise 1000 TL; Gençler kategorisinde 1.’ye 750 TL, 2.’ye ise 500 TL; Yıldızlar kategorisinde ise 1.’ye 500 TL, 2.’ye de 250 TL verilecek” dedi.

SPOR VE SANATLA ANILAN BİR KENT HALİNE GELDİ

Akay, Çerkezköy’ün son yıllarda spor ve sanat ile anılan bir kent haline geldiğini ifade ederek “ “Gençlerimizi böyle etkinliklerde bir araya getirmek ve geleceğin yıldızlarının kentimizden çıkması için her türlü ortamı sağlamaya çalışıyoruz. Çerkezköy’ümüzü her alanda bir marka haline getirme hedefimize her geçen gün bir adım daha yaklaşıyoruz” dedi.

Haber / Özge MERİÇ