Büyük Zaferi 96'ın yılı coşkuyla kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Çorlu'da da tören ve çeşitli etkinliklerle kutlandı.

GÜNDEM 30.08.2018 17:48:00 0
Büyük Zaferi 96

İlk tören Atatürk Mahallesi’nde düzenlendi. Çorlu Kaymakamlığı, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanlığı ve Çorlu Belediyesi çelenklerinin Atatürk Anıtı'na sunulması ile başlayan tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.

 

TEBRİKLERİ KABUL ETTİLER

 

Çelenk sunma töreninin ardından Çorlu Kaymakamlığı yeni hizmet binasında tebrikat töreni düzenlendi. Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen tebrikat töreninde Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Gürsel Yüz ve Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt tebrikleri kabul etti.

 

ETKİNLİKLERLE DEVAM ETTİ

 

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı Omurtak Caddesi'nde yapılan etkinliklerle devam etti. Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Gürsel Yüz ve Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, tören aracı ile halkı ve tören kıtalarını selamladı.Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve şiirlerin okunmasının ardından Çorlu Belediyesi Halk Oyunları Ekipleri ile Çorlu Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Ekipleri gösterilerini sergilediler. 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni, askeri bandonun çaldığı askeri marşlar eşliğinde tören birliklerinin yapmış olduğu geçit töreni ile sona erdi.

 

Haber / Özge MERİÇ