7 günlük kampta 3 hazırlık maçı yapacak

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Kapaklıspor 1 Eylül Cumartesi günü Bolu'ya kampa gidecek.

GÜNDEM 30.08.2018 17:43:00 0
7 günlük kampta 3 hazırlık maçı yapacak

Takımın 2018-2019 sezonu çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiğini belirten Kapaklıspor Kulübü Başkanı Hasan Dükanlı1 Eylül Cumartesi günü saat 08.00’de Bolu’da kamp için Kapaklı’dan hareket edeceklerini belirtti.

 

24 OYUNCU BULUNACAK

 

Kampta Teknik Direktörümüz Faruk Kuzu, Yardımcı Antrenör Ercan Yılmaz ve yöneticimiz Anıl Aydın ile birlikte toplam 24 oyuncunun yer alacağını dile getiren Dükanlı, “Kampımızı Bolu Abant VonResortHotel’de gerçekleştireceğiz. Kamp dönemi ile oyuncularımızın birbirleriyle daha çok kaynaşmaları ve neşeli bir kamp dönemi geçirmelerini arzu ediyoruz. Kamp döneminde yapacağımız en az üç hazırlık maçıyla yeni sezon öncesi gücümüzü görmek istiyoruz” dedi.

 

BİZİ ZOR BİR LİG BEKLİYOR

 

7 günlük kamp döneminin ardından kendilerini zor bir ligin beklediğini ifade eden Dükanlı “Yapacağımız çalışmalar sayesinde de eksiklerimizi görüp gerekli müdahalelerde bulunacağız. Sezon çalışmalarına başladığımız günden beri antrenmanlar ağır geçmesine rağmen neşeli arkadaşlık çerçevesinde tüm oyuncularımız özverili bir şekilde çalışıyorlar. Oyuncularımızın üstün performansları da bizleri son derece mutlu ediyor. Bizler kadar oyuncularımız da ligin ne kadar zorlu olacağını biliyorlar” dedi. Bolu’dan 8 Eylül’de döneceklerini kaydeden Hasan Dükanlı “16 Eylül tarihinde ise Bölgesel Amatör Lig takımlarından Uzunköprüspor ile yeni sezon açılış maçını yapacağız” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU