Kızılpınarspor Ferhat Kuş ile anlaştı

2018-2019 sezonu öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Tekirdağ 1.Amatör Küme takımlarından Kızılpınarspor, geçtiğimiz sezon Başakşehir Kolejinde forma giyen tecrübeli oyuncu Ferhat Kuşâ?

SPOR 28.08.2018 18:12:00 0
Kızılpınarspor Ferhat Kuş ile anlaştı

 

 

2018-2019 sezonu öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Tekirdağ 1.Amatör Küme takımlarından Kızılpınarspor, geçtiğimiz sezon Başakşehir Kolejinde forma giyen tecrübeli oyuncu Ferhat Kuş’u kadrosuna dahil etti.

 

Yeni sezon öncesi Teknik Direktör İsmail İnan ile anlaşan ve dış transferde bir çok oyuncu ile anlaşan 1.Amatör Küme takımlarından Kızılpınarspor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kızılpınarspor geçtiğimiz sezon Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlikspor’da top koşturan Ferhat Kuş’u renklerine bağladı.

“TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Kızılpınarspor Başkanı Birol Öztürk, bu sezon hedeflerinin Süper Amatör Lig olduğunu ifade ederek “Teknik Direktörümüz İsmail İnan ve transfer komitemizin  raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz sezon Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlikspor’un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Ferhat Kuş ile anlaşma sağladık” dedi.

HEDEF SÜPER LİG

Bu transferin iki tarafa da hayırlı uğurlu olmasını temenni eden Öztürk, bu sezon hedeflerinin şampiyon olup Süper Amatör Lig’e yükselmek olduğunu söyledi. Teknik Direktör İsmail İnan da takımın antrenmanlara başladığını  ifade ederek “Bayram öncesi beş idman yaptık. Denenecek oyuncularımızın performansını değerlendirdik. 4 Eylül’de bir hazırlık maçı yapacağız. Bayramdan sonra idmanlarımızı haftada üçe çıkarttık. İdmanlarda tempo gitgide artıyor. İç ve dış transferlerin oluşturduğu iyi bir arkadaşlık ortamı var” dedi.

FERHAT KUŞ KİMDİR ?

2 Aralık 1997 yılında Çerkezköy’de dünyaya gelen oyuncu 2015 yılında Çerkezköy Doğanspor’a transfer oldu. Bu takımda iki sezon top koşturan oyuncu daha sonra Pınarçaspor’a daha sonra ise Çukuryurtspor’a transfer oldu. Çukuryurtspor’da şampiyonluk yaşayan oyuncu geçtiğimiz sezon 1.Amatör Küme’ye şampiyon olarak yükselen Kapaklı Başakşehir Koleji Gençilkspor’da forma giydi.

Haber / Özge MERİÇ