Zabıtadan seyyar denetimi

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde denetimlerini sürdürüyor. Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerin vatandaşların huzuru ve güvenliği için ilçe genelinde ö

GÜNDEM 28.08.2018 17:44:00 0
Zabıtadan seyyar denetimi

 

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde denetimlerini sürdürüyor. Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerinin vatandaşların huzuru ve güvenliği için ilçemiz genelinde özellikle sesli cihazlar ile satış yapan seyyar satıcılara yönelik denetimlerini sürdürdüğünü belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Vatandaşlarımızın sağlığı ve güvenliği için denetimlerimiz devam edecek” dedi.

 

 

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, seyyar satıcılar üzerindeki denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

DEVAM EDECEK

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, sebze, meyve, balık gibi özellikle gıda satışları yapan seyyarlara 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nun 38. maddesinden cezai işlem uygulandığını ifade ederek ilçe sınırları içerisinde bulunan esnafın ve vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi açısından seyyar satıcılar ile ilgili uygulamanın devam edeceğini belirtti.

“YASALAR NEYİ EMREDİYORSA ONU YAPACAĞIZ”

Seyyar satıcılarla ilgili zaman zaman şikayetler aldıklarını dile getiren Mandalı “Şartlar ne olursa olsun, seyyar satıcıların satış yapmasına izin vermeyeceğiz. Yasalar neyi emrediyorsa onu uygulayacağız. Amacımız, halkımızın sağlıklı ürün tüketmesi ve esnafımızın haksız rekabet nedeniyle zarar görmemesidir” dedi.

Haber / Özge MERİÇ