Park sayısı artıyor

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımına devam eden parklar ile birlikte Çorlu'da bulunan semt parkı sayısının 116'ya yükseleceği açıklandı. Çorlu Belediyesi Park ve

GÜNDEM 28.08.2018 17:39:00 0
Park sayısı artıyor

 

 

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımına devam eden parklar ile birlikte Çorlu'da bulunan semt parkı sayısının 116'ya yükseleceği açıklandı. Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kısa süre içerisinde 6 parkı daha tamamlayarak hizmete sunacağını belirtti.

Hürriyet Mahallesi ve Nusratiye Mahallelerinde yapımı devam eden Altıntepe Caddesi park alanı, Alagül Sokak Gençlik Parkı ve Arabacı Caddesi park alanında çalışmaların Eylül ayında tamamlanarak hizmete gireceği bildirildi.

"SURVİVOR PARKURU" KURULACAK

19 bin metrekarelik alana tekabül eden park çalışmaları tamamlandığında park alanları panel çit ile çevrilerek çim serimi ve bitkilendirme çalışmaları yapılarak kondisyon aletleri ve oyun grubu monte edilecek. Parklarda bank ve kameriyelerin inşasının yanı sıra çevrelerine yürüyüş yolları yapılacak. Nusratiye Mahallesi içerisinde yer alan Gençlik Parkında ayrıca basketbol ve voleybol sahası yapılacak ve kum zeminli alana “Survivor Parkuru” kurulacak. Altıntepe Caddesi park alanında ise basketbol sahası inşa edilecek ve bisiklet parkuru yapılacak. Diğer 3 parkında Ekim ayı içerisinde tamamlanarak hizmete sunulacağı açıklandı.

Haber / Yakup KARATEPE